Where would you go?

Your chance to win up to
10 million euro.
Every week.

Scrolla ner

Why play with Eurolotteries?

Vi på Eurolotteries erbjuder dig att spela i några av världens största nationella lotterier och dess jackpottar, lotterier som du kanske inte skulle kunna få tillgång till i vanliga fall.

När du deltar hos oss spelar du i andelsspel med likasinnade spelare vilket möjliggör att du får fler chanser att vinna men till ett lägre pris än om du skulle spela själv.

Put your play on autopilot

Våra spelprodukter är maxade med vinstchanser, varje vecka har man möjlighet att vinna miljontals kronor. Vi köper in lotter till dig så att du aldrig missar en dragning och så fort det blir en vinst tilldelas denna dig. Vi gör det enkelt för dig att spela och förhoppningsvis vinna!

Köp ett spel

Vi har olika spelprodukter hos oss för att du ska hitta ett som passar just dig och dina önskemål. Beroende på vilket spel du väljer har du olika lotterier och dragningar som du spelar på varje vecka. Vi köper in lotter i förväg för din räkning så att du är säker på att delta i alla dragningar och aldrig missar en jackpott.

Få meddelanden

Vi har full vinstbevakning så att du aldrig går miste om en vinst och du kan alltid se dina tilldelade lottnummer på Min sida. Vinner du mer än 5000kr kommer vi personligen ringa till dig och gratulera till vinsten. Glöm inte att lämna din e-postadress och/eller mobilnummer till oss för att få alla nyheter och erbjudanden.

Utbetalningar

Du bestämmer själv när du vill ha utbetalning på dina vinster. Detta gör du enkelt genom att kontakta vår kundtjänst. Observera att vinster under 250 kr står kvar på ditt vinstkonto till dess den totala uppsparade vinstsumman blir 250kr eller mer. Alla vinster är skattefria inom EU men du kan alltid kontrollera med skatteverket om du är osäker på ev. vinstskatt.

--> -->

Det är just nu underhåll på Eurolotteries hemsida. Du kan eventuellt uppleva problem med att logga in. Detta kommer vara fixat inom kort